مفیدترین نان

تافتون

بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، مفیدترین نان ها باید پر فیبر (پر سبوس) و کم نمک باشند تا علاوه بر تامین فیبر (نیاز روزانه انسان به فیبر ۳۰ گرم است) و املاح (آهن، کلسیم، فسفر، روی، منیزیم) مورد نیاز بدن، از بروز بیماری‌های غیر واگیر (چاقی، قند خون، چربی خون، فشارخون، سکته قلبی، سکته مغزی) نیز جلو گیری کنند.

انواع نان‌های سفید حاوی سبوس نیستند و نمی‌توانند زیاد مفید باشند ما بیشتر توصیه می‌کنیم که نان‌های که دارای سبوس هستند را مصرف کنید که نان سنگک دارای بیشترین مقدار سبوس است.سبوس بسیار برای بدن ما مفید است زیرا حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین B و ویتامین E و فیبر هستند ویتامین B بسیار مفید برای اعصاب و زیبایی پوست و ویتامین E برای غشای سلولی مفید است . فیبر برای درمان یبوست، درمان بیماری‌های قلب و عروق و حتی پیشگیری از سرطان و دیابت مفید است. البته باید توجه داشت که بعضی از نانوایی‌ها سبوس نان را کم می‌زنند که در این صورت نان سنگک ارزش غذایی‌اش را از دست می‌دهد اما مهمترین دلیل برتری نان سنگک در این است در این نان نمک بسیار کم می‌زنند و خمیر این نان بسیار کمتر از بقیه نان‌های حاوی سبوس است. خمیر نان باعث مشکلات گوارشی می‌شود.

همچنین نان سنگک برای افرادی که رژیم غذایی را دنبال می‌کنند بسیار عالی است زیرا سبوس درون این نان حجم بسیار زیادی از معده ما را اشغال می‌کند و سیری را به ما القا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *